Ce produse trebuie să cumpăr pentru keto și de unde le iau?

NU TREBUIE SĂ CUMPERI NICI UN PRAF MINUNE SAU VREO CARTE PLINĂ DE SFATURI MISTICE SCRISĂ DE UN GURU DIN INIMA INDIEI!

 

Serios acum, tot ce trebuie să faci să slăbești într-un mod sănătos e să mănânci mâncare reală și să ai un deficit caloric de 10-20%. Nu trebuie să cumperi prafuri minune, ierburi care ard grăsimile, cristale care să-ți alinieze chakrele, sau cine știe ce bandă care vibrează pe la 2 dimineața pe programul de tele-shopping.

 

 

Dacă cineva îți spune că trebuie să bei vreun ceai minune de 6 ori pe zi în timp ce privești spre răsărit, îți sugerez să zâmbești și să pleci mai departe. Așa cum am discutat în postul despre macronutrienți, trebuie doar să ai o înțelegere de bază când vine vorba de corp și de ce are el nevoie. Până la urmă, noi nu suntem altceva decât o mașinărie. Foarte complicată, dar în esență tot o mașinărie. Așa cum nu pui un praf minune în rezervorul mașinii tale să consume cu 50% mai putin combustibil, nu poți face asta nici cu corpul uman.

Sunt multe metode de slăbit viabile, dar se rezumă la un singur lucru: consumi mai multă energie decât mănânci. Ok, bun, dar eu de unde știu câte calorii consum? Asta e o întrebare relativ ușor de răspuns: sunt multe calculatoare pe net unde îți introduci greutatea actuală, vârsta, sexul și înălțimea și primești un răspuns relativ bun. Spun relativ, deoarece mulți alți factori pot influența numărul de calorii arse zilnic, dar măcar avem un punct de pornire. Personal, recomand calculatorul de aici.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *